Toggle the Widgetbar

Marchiza tip PergoTex II

Marchize Pergola

 
SKU: c392 Categorie: Etichetă:

Product Description

Marchiza Pergolă Tip PergoTex II

Copertinele de înaltă calitate marca weinor combină calitatea, inovația și confortul  la cel mai înalt nivel.

Cele trei aspecte importante ale marchizelor oferite sunt designul, confortul și tehnologia.

Cu peste 170 de marimi diferite și cu 200 de culori cadru, din care puteți alege în mod liber, pot fi găsite soluții la orice stil și pentru orice gust.

Suntem specializați în proiecte moderne, inovatoare și ne adaptăm la cele mai recente cerințe și la nevoile individuale ale clienților noștri.

Furnizăm în plus diverse extra-uri, cum ar fi telecomenzi, motorașe electrice, iluminatul atmosferic cu LED-uri și lumină atașabilă pe benzi, cu care se pot adapta marchizele la dorințele personale și în mod individual, asigură tot confortul necesar.

In ceea ce priveste aspectul și durabilitatea suntem lideri de piață. Brațul Longlife Weinor are un nivel de rezistență mărită, ceea ce asigură o poziționare optimă a țesăturii în toate anotimpurile. Cu o garanție de zece ani pentru brațul Longlife, nu aveți niciun risc și vă puteți convinge de longevitatea extraordinară a acestei tehnologii articulate moderne și extrem de rezistentă în sine.

O marchiză electrică Weinor garantează confort maxim la îndemâna dvs.

 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

+Toggle the Widgetbar