Toggle the Widgetbar

Pavilion Romantik XXL 500

antic brun

1 %
Reducere 120,00 lei
1 %
Pana la 120,00 lei
 
SKU: c822 Categorie: Etichetă:

12.552,99 lei 12.432,99 lei

Golește

Product Description

Visul de vară: Pavilion Romantik XXL 500

Cu adevărat regal, acest frumos pavilion va trăi în grădina ta!

Minunate zile însorite cu acest pavilion, precum și serile de vară blande în tururi conviviale sau ore de relaxare pentru doi! Foarte curând va deveni locul preferat confortabil pe terasă și în grădina dvs. Ce ar putea fi mai frumos?

Și nu numai că, cu acest pavilion vă faceți upgrade întreaga proprietate în cel mai fermecător mod imaginabil! Este un drum liber și înverzit cu plante de viță de vie un punct de atracție absolut exclusiv pentru a face grădina dvs. remarcabile frumos. Pavilionul spațios, cu un acoperiș frumos decorat și mânuit, cu arcuri armonios curbate și un motiv de arsură, sub formă de tendriluri de trandafir și pereți laterali laterali mari, nu lasă nimic de dorit! Acoperișul impresionant este susținut de opt tuburi robuste, care sunt eșalonate de structurile și modelele proiectate artistic. În acest mod elegant, caracterul deschis al pavilionului este păstrat, creând în același timp un spațiu protejat pentru zona de ședere elegantă.

Fitingurile și fitingurile sunt realizate din metal robust și după cum puteți vedea, selecția materialului în toate zonele a fost luată foarte atent aici. Cadrul de fier frumos și elaborat manual a fost rafinat cu o patină rugină antică inspirată! Mai exclusiv, un pavilion ar putea fi greu făcut. Pentru o lungă perioadă de timp, veți putea să vă bucurați de această bijuterie și vă va umple de mândrie de fiecare dată când vă apropiați de această bijuterie. Poveștile de lungă durată de la vizitatorii dvs. nu vor sta departe de aici și puteți fi siguri că toată lumea vă va invidia pentru locul dvs. preferat din grădină.

La ce loc confortabil ar putea sta pavilionul tău?

Dimensiuni:
Înălțime totală: 445 cm
Lățimea totală: 500 cm
Înălțimea pereților: 110 cm
Viteza de trecere: 220 cm
Spațierea spatelui: 175 cm (lățime de trecere)
Grosimea cadrului profilelor pătrate solide: 25 x 25 mm

Informatii suplimentare

Culoare fier

Antic brun

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pavilion Romantik XXL 500 antic brun”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

+Toggle the Widgetbar