Toggle the Widgetbar

Visul de vară: pavilionul de lux rotund ROMANTIK 350cm

antic brun

7 %
Reducere 1.000,00 lei
7 %
Pana la 1.000,00 lei
 
SKU: c822 Categorie: Etichete: ,

13.500,00 lei 12.500,00 lei

Golește

Product Description

Visul de vară: pavilionul de lux rotund ROMANTIK

Acest frumos pavilion va fi intronat în grădina ta ca un rege!

Bucurați-vă de zile minunate de soare cu acest pavilion, precum și de serile blânde de vară în companie bună sau ore de relaxare pentru doi! Foarte curând va deveni locul tău preferat, retras pe terasă și în grădina ta. Ce ar putea fi mai frumos?

Și nu numai asta, cu acest pavilion puteți să vă modernizați întreaga proprietate în cel mai fermecător mod pe care vi-l puteți imagina! Este de sine stătător, precum și acoperit de plante cățărătoare, un punct culminant absolut exclusiv pentru a vă face grădina excepțional de frumoasă. Pavilionul spațios, cu acoperișul frumos decorat și forjat manual, realizat din stâlpi curbați armonios și un motiv de ardere sub formă de șiruri de trandafiri și pereți laterali înalți de 97 cm nu lasă nimic de dorit! Acoperișul impresionant este susținut de opt tuburi rezistente, care sunt conectate într-un aspect eșalonat de strunguri și modele proiectate artistic. În acest mod elegant, caracterul deschis al pavilionului este păstrat, în timp ce în același timp este creat un spațiu protejat pentru grupul dvs. elegant de ședere.

Fitingurile și conexiunile cu șurub sunt realizate din metal robust și, după cum puteți vedea, alegerea materialelor din toate domeniile a fost făcută cu mare atenție. Cadrul de fier frumos și elaborat manual a fost rafinat cu o patină de rugină antică! Un pavilion cu greu ar putea fi făcut mai exclusivist. Vă veți putea bucura de această bijuterie mult timp și vă va umple de mândrie de fiecare dată când sunteți întrebat despre această bijuterie. Vizitatorii dvs. nu vor omite să privească cu dor aici și puteți fi siguri că toată lumea vă va invidia pentru locul preferat din grădină.

În ce loc confortabil ar putea sta pavilionul tău?

Dimensiuni aprox .:
Înălțimea totală: 350 cm
Lățimea totală deasupra: Ø 370 cm
Lățimea totală sub: Ø 350 cm
Înălțimea pasajului: 178,5 cm
Înălțimea pereților laterali: 97 cm
Distanța dintre coloane: 128 cm (lățimea pasajului)
Grosimea cadrului din profile pătrate: 25 x 25 mm

Informatii suplimentare

Culoare fier

Bronz

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Visul de vară: pavilionul de lux rotund ROMANTIK 350cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

+Toggle the Widgetbar