Toggle the Widgetbar

Banca din lemn pentru 3 locuri STRANDA

din lemn masiv fara perne

 
SKU: C028 Categorie: Etichete: ,

1.094,99 lei

Golește

Product Description

Banca din lemn pentru 3 locuri STRANDA

Atmosfera de la mare este iubita de multi oameni, dar cu siguranta nu avem prea des posibilitatea se ne bucuram in cazul in care nu locuim pe litoralul Marii negre. Cu toate acestea, puteti obtine sentimentul de vacanta in propria gradina si sa va bucurati in fiecare zi de libertate.

Da! Setul STRANDA din lemn certificate FSC, din seria STRANDA AMBIANTA marca GRADINA este cel mai cunoscut stil clasic din gama mobilier de gradina. Datorita designului atent creat, confortul de relaxare este unic!

Dimensiuni (aproximativ)

Dimensiuni W / D / H: cca 169 x 63 x 100 cm
Inaltimea scaunului 42 cm

Vopseaua folosita este pe baza de apa! Prin urmare, veti vedea chiar si dupa tratament, cum se pastreaza structura lemnului! Cu un tratament avansat in 3 trepte, noua suprafata garanteaza ca pentru cerinte de intretinere foarte scazute,  o viata maxima a mobilierului nostru de gradina. Puteti alege dintre urmatoarele culori: Maron, Gri, Alb.

Informatii suplimentare

Culoare lemn

, , ,

Culoare tapiterieAcest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

+Toggle the Widgetbar