Toggle the Widgetbar

Masa mare Europa Strandgut07

gri

 
Loading...
Cod Produs: c087 Categorii: , Etichetă:

215,99 

Product Description

Masa mare Europa Strandgut07

Strandgut07 - Acolo unde sarbatoarea nu se termina niciodata!

Colectia Strandgut07 reprezinta un spirit modern si potrivit zonelor marine. Dar nu numai!

Mobilierul si accesoriile combina designul unic cu un ambient unic. Particularitatea acestei piese de mobilier este definita de tecul reciclat. Acest lemn este de la vechi nave indoneziene, de la case si grajduri reciclate si ofera mobilierului artizanal rezultat un farmec aparte, individualitate, maiestrie si calitate.

Fiecare piesa de mobilier este unica si imbogateste insulele de relaxare din gradina sau zona de living.
Accesoriile textile precum pernele sau alte elemente textile ii ofera un design atractiv si de calitate. Acest set este ideal pentru terasa, dar arata bine in orice gradina. Masa este vopsita in gri.

Colectiile noastre de mobilier de inalta calitate sunt realizate de masini moderne, computerizate, care asigura o productie perfecta si precisa, rezultand un frumos mobilier de gradina.

Printr-un tratament ultramodern ce cuprinde 4 etape, se garanteaza o viata maxima pentru mobilierul din gradina, cu un minim de intretinere.

Dimensiuni (aproximative)

1 x masa mare EUROPA Strandgut07
Dimensiuni L / D / H 120 x 75 x 72 cm

Informatii suplimentare

Culoare lemnAcest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

+Toggle the Widgetbar