Toggle the Widgetbar

Sofa rabatabila Ancona

brun pestrit

 

3.900,00 lei

Golește

Product Description

Canapea cu suport pentru picioare Ancona - invitatie pentru plaja si inot!

Aceasta canapea de 2 locuri este mai mult decat o canapea traditionala. Prin spatarele reglabile in mod individual si suportul pentru picioare, poate fi utilizata si ca un sezlong in gradina sau pe marginea piscinei. Suportii laterali rabatabili pot fi folositi pentru bauturi sau pentru alimente si, astfel, sa asigure un confort sigur.

Suportul extensibil pentru picioare ofera solutii de stangere pentru depozitare in spatii mici cat si confort suplimentar, dezvoltand spatiul de relaxare. Setul include toate pernele,  iar spatarul poate fi complet pus la orizontala, mobilierul putand fi transformat in pat dublu.

Canapea 2 locuri:
- Lungime: 144 cm
- Inaltime: 88,5 cm
- Adancime: 88 cm
- Greutate 30 kg
- Adancime sezut: 88 cm
- Adancime extinsa: 122,5 cm
- Inaltime sezut / inaltime totala: 33 cm /cu perna: 40 cm
- Zona sezut: 123 x 124 cm (lungime x latime)
- Suprafata realizata cu atasarea suportului de picioare: 183 x 124 cm (lungime x latime)
- Latimea scaunului: 124 cm
- Laterale tava-suport: Suprafata: 39 x 26 cm / Inaltime: 54 cm

Suport picioare:
- Suprafata: 125 x 60 cm
- Inaltime: 28 cm

Compartimentul interior:
- Inaltime: 19,5 cm
- Latime: 119 cm
- Adancime: 57 cm

Materiale si prelucrare

Acest set exclusiv nu satisface numai cele mai inalte cerinte estetice. Materialele impletite manual indeplinesc standardele de cea mai buna calitate si asigura o stabilitate si durabilitate perfecta.

Deosebit de adecvate pentru exterior, rezistente la UV, materialele din Polyrattan arata ca o rachita conventionala, dar sunt mai durabile. Polyrattanul de inalta calitate este impermeabil, foarte usor de intretinut si rezistent la UV, astfel incat acestea sa pastreze culoarea neschimbata in timp, chiar si cu utilizarea frecventa si de lunga durata. Aceasta culoare nobila, in combinatie cu o tapiterie usoara asigura aspectul absolut natural al acestui set de mobilier.

Pernele groase sunt confortabile si sunt confectionate din poliester 100%. Acestea sunt rezistente la apa si la pete si au o durabilitate mare, pentru o lunga perioada de timp.

Cadrul sau baza pieselor individuale de mobilier este fabricat din aluminiu robust, acoperit cu pulbere antioxidanta - garantia stabilitatii si durabilitatii.

Informatii suplimentare

Culoare tapiterie

, , ,

Culoare polyrattanAcest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

+Toggle the Widgetbar