Toggle the Widgetbar

Rulota Typ 600

platforma joasa

 
SKU: c152 Categorie: Etichete: ,

Product Description

Modelul standard: Typ 600

Sistem versatil - platforma poate fi coborata la nivelul solului

Sistemele de remorci si rulote LAMBERT pentru standuri de vanzare sunt dezvoltate in mod continuu pentru tine si nevoile tale.  Noul typ 600 este la fel de bun, atat pentru transportul pe roti cat si in piete unde pot fi coborate la nivelul solului, dand senzatia unui spatiu de vanzare remarcabil.

Peretele din spate fix ofera o suprafata extinsa dar bine delimitata pentru o prezentare optimizata a produselor. La fel, produsele depozitate in interiorul remorcii sunt bine protejate.

„Scufundarea” standului se face pe o inaltime de 20-22cm peste nivelul solului cee ce este foarte ergonomic (la nivelul unei simple trepte. La cerere, putem dota modelul 600 cu incalzire prin pardoseala!

Avantaje
contactul vizual ideal pentru clientul dvs.
excelenta prezentare a bunurilor tale
flux de lucru ergonomic
zona de lucru protejata

Structura
placa de podea din placaj de mesteacan solid, rezistent la apa
partile laterale si acoperisul constau din placi de tip sandwich GFK cu spuma rigida
profile din aluminiu
clapele frontale si laterale sunt disponibile in versiuni diferite
pilon de colt frontal - teavă fina din otel de inalta calitate, prin urmare, doar minime intreruperi de vedere si observatie.

Domenii
Orice domeniu de vanzare! De la cabine goale la echipamente, textile si produse alimentare.Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

+Toggle the Widgetbar