Toggle the Widgetbar

Umbrela de grădină Alexo

Umbrele de grădină cu suport central

 
SKU: c404 Categorie: Etichetă:

Product Description

Umbrela de grădină Alexo

Fiecare al patrulea proprietar de hotel sau proprietar de bar cu terasa din Germania, indiferent de generație, cunosc avantajele umbrelelor de soare pe care le producem de peste 80 de ani.

Cu sau fără suport central, umbrelele pe care le oferim respectă calitatea dintotdeauna care le-au consacrat. Chiar și de la distanță, umbrelele noastre sunt ușor de identificat: articulații fine, îmbinaje perfect realizate, unghiuri de deschidere și de rotire mari, rezistență la umiditate, soare și vânt .

Dacă se dorește, suportul de umbrle se poate realiza din aluminiu și oțel inoxidabil, dar poate avea și catarg din lemn de frasin, lăcuit.

Capacul parasolar din acryl poate fi înclinat în mai multe etape, pentru a se alinia cu poziția soarelui. Pachetul include opțional și cleme balcon, prize de curent la sol și bazele mobile, ca punct de ancorare.

Cu umbrelele noastre zona dvs. în aer liber va primi o notă de eleganță, fără vârstă!

Dimensiuni:

Capac rotund:
ø 200 cm
ø 220 cm

Capac pătrat:
-

 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

+Toggle the Widgetbar