Toggle the Widgetbar

Umbrela mare cu suport central Castello

Umbrele mari cu suport central

 
SKU: c415 Categorii: , Etichetă:

Product Description

Umbrela mare cu suport central Castello

Numele spune totul: Castello® este aproape de mărimea unui mic castel!

Cu doar câteva rotații ale manivelei Castello® K4 se deschide și se închide fără efort peste mobilier sau decorațiuni interioare. Cu sau fără valances, acesta garantează un sentiment de siguranță pentru adunări sociale și protejează împotriva vântului și a ploii.

Construcția sa, cu caneluri anti-twist pe pol și a unei bare de susținere pentru acoperiș bine sprijinite, face ca acest parasolar să fie deosebit de robust. Toate componentele din oțel sunt protejate împotriva coroziunii.

Pârghia umbrelei Castello® M4 poate fi fixată cu un lacăt. Rotunde sau pătrate, umbrelele Castello® sunt disponibile în modelele K4 cu manivelă și M4 cu pârghie de tensionare. Diverse accesorii, cum ar fi luminile și încălzirea sunt disponibile pentru a alege ca accesorii. Printuri publicitare se pot pune pe acoperiș într-o multitudine de variante.

Construcția cu profile cu caneluri de rotație rezistentă pe stâlp face Castello ® deosebit de durabilă. Bolta parasolar poate fi deschisă cu ușurință peste mese și scaune și oferă o mulțime de protecție chiar și atunci când afară ploă.

Aveți posibilitatea să permiteți întinderea capacului cu extensiile tijei reglabile. Dispozitivele de iluminat opțional și / sau încălzire creează o atmosferă confortabilă pe timp de noapte!

Dimensiuni:

Capac rotund:
ø 350 cm
ø 400 cm
ø 450 cm
ø 500 cm
ø 550 cm
ø 650 cm

Capac pătrat:
400 x 300 cm
450 x 350 cm
500 x 400 cm
300 x 300 cm
350 x 350 cm
400 x 400 cm
450 x 450 cm
500 x 500 cm

 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

+Toggle the Widgetbar