Toggle the Widgetbar

Umbrela mare cu suport central Palazzo Royal

Umbrele mari cu suport central

 
SKU: c414 Categorii: , Etichetă:

Product Description

Umbrela mare cu suport central Palazzo Royal

Palazzo® Royal convinge cu detalii atractive, este cea mai bună alegere pentru zonele exterioare și impresioneaza cu atractive detalii și funcționalități!

Aluminiul natural anodizat combinat cu un finisaj gri-grafit accentuează proiectarea modernă. Ușurința de utilizare este imbatabilă.

Palazzo® Royal este deschisă și închisă cu un maxim de 19 rotații ale manivelei manuale sau cu ajutorul telecomenzii cu motor acționat. Acest lucru lasă pe loc mobilierul de sub umbrelă, nefiind necesară mutarea acestora, deoarece înălțimea de închidere este mai mare de 78 cm pentru majoritatea modelelor.

Tehnologia inovatoare de fixare asigură tensionarea optimă a țesăturii.

Important: toate componentele de comandă și cablurile sunt integrate în catarg și acționat prin telecomandă. In plus, Palazzo® Royal are o oprire în modul automat în caz de supraîncălzire precum și o opțiune de urgență pentru închiderea rapidă.

Dimensiuni:

Capac rotund:
ø 700 cm
ø 800 cm

Capac pătrat:
600 x 500 cm
700 x 500 cm
700 x 600 cm
800 x 600 cm
600 x 600 cm
650 x 650 cm
700 x 700 cm

 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

+Toggle the Widgetbar