Toggle the Widgetbar

Umbrela mare cu suport lateral Ambiente

Umbrele mari cu suport lateral

 
SKU: c412 Categorii: , Etichetă:

Product Description

Umbrela mare cu suport lateral Ambiente

Pentru confort și comoditate la umbra - Ambiente vă va convinge într-un design XXL, cu o anvergură a aripilor de până la 5 metri.

Ambiente® este un parasolar freearm extraordinar, iar dimensiunile sale și construcția stabilă o fac impresionantă. Elementele de susținere și rama sunt realizate din aluminiu presat, în timp ce mecanismul constă din fire de cablu și fus filetat inoxidabil. Acoperișul pentru umbră poate fi deschis și închis cu manivelă sau opțional de un motor. În timpul acesta, mobilierul poate rămâne sub acoperiș, la umbră. În funcție de mărime parasolarului, când Ambiente ® este fixat la sol, poate rezista la viteze ale vântului de până la 40 km/h fără probleme. Capacul poate fi înlocuit și pot fi imprimate cu logo-uri publicitare, dacă se dorește. Cu design-ul său elegant, acest parasolar cu braț liber merge cu orice fel de arhitectură și creează o ambianță care încântă oaspeții și vă invită să leneviți o vreme mai mare.

Materiale de înaltă calitate, într-o gamă largă de culori contribuie la o atmosfera eleganta unica.

Dimensiuni:

Capac rotund:
ø 400 cm
ø 450 cm
ø 500 cm

Capac pătrat:
400 x 300 cm
450 x 350 cm
350 x 350 cm
400 x 400 cm

 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

+Toggle the Widgetbar