Toggle the Widgetbar

Umbrela de grădină Pendalex P+

Umbrele de grădină cu suport lateral

 
SKU: c401 Categorie: Etichetă:

Product Description

Umbrela de grădină Pendalex P+

O utilizare ideală a zonelor în aer liber conduce la un avantaj financiar! Restauratorii știu asta foarte bine, iar umbrelele Pendalex® P+ asigură spațiu liber de lucru sub capacul pentru umbră.

Catargul fix lateral nu ia din spațiul de sub acoperiș aflat la umbră și, prin urmare, este ideal pentru afaceri tip restaurant.

Linia simplă fără baldachine accentuează caracterul modern al umbrelei Pendalex® P+. Chiar și peste mobilier , acestă umbrelă poate fi ușor de deschis și închis. Capacul coronament poate fi înlocuit și datorită tijei flexibile, poate fi întors pentru strângere .

Pendalex® P+ poate fi extinsă confortabil cu mecanismul manivelă. Grație arcului de presiune a gazului, înălțimea pentru parasolar poate fi reglată cu ușurință.

Capacul parasolar poate fi înclinat în toate direcțiile de până la 90 ° și este rotativ la 360 °. Nu există nici o terasă, situație sau locație aflată la soare pe care Pendalex® P + să nu o poată satisface.

Cadre din aluminiu și oțel inoxidabil, cu rezistență la intemperii. Această umbrelă de soare întruchipează longevitatea tradițională a produselor germane. Datorită dimensiunilor sale, Pendalex® P + este ideală pentru zone mari în aer liber.

Materiale de înaltă calitate, într-o gamă largă de culori contribuie la o atmosfera eleganta unica.

Dimensiuni:

Capac rotund:
ø 300 cm
ø 325 cm
ø 350 cm

Capac pătrat:
285 x 230 cm

 

 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

+Toggle the Widgetbar