Toggle the Widgetbar

Umbrela de grădină Sombrano

Umbrele de grădină cu suport lateral

 
SKU: c400 Categorie: Etichetă:

Product Description

Umbrela de grădină Sombrano

O utilizare ideală a zonelor în aer liber conduce la un avantaj financiar! Restauratorii știu asta foarte bine și, prin urmare, ei aleg Sombrano® .

Catargul fix lateral nu ia din spațiul de sub acoperiș aflat la umbră și, prin urmare, este ideal pentru afaceri tip restaurant.

Linia simplă fără baldachine accentuează caracterul modern al umbrelei Sombrano®. Chiar și peste mobilier , acestă umbrelă poate fi ușor de deschis și închis. Capacul coronament poate fi înlocuit și datorită tijei flexibile, poate fi întors pentru strângere .

Sombrano® poate fi extinsă confortabil cu mecanismul manivelă . Folosind tija de basculare, capacul pentru umbră poate fi înclinat la 54° în fiecare direcție, în trepte de câte 18° și un rulment cu bile sa montat la baza, echipat cu o pedală, acesta putand fi rotit la 360 °.

Cadre din aluminiu și oțel inoxidabil, cu rezistență la intemperii, această umbrelă de soare întruchipează longevitatea tradițională a produselor germane. Datorită dimensiunilor sale, Sombrano® este ideala pentru zone mari în aer liber.

Materiale de înaltă calitate, într - o gamă largă de culori contribuie la o atmosfera eleganta unica.

Dimensiuni:

Capac rotund:
ø 350 cm
ø 400 cm

Capac pătrat:
300 x 300 cm
350 x 350 cm

 

 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

+Toggle the Widgetbar