Toggle the Widgetbar

Umbrela de grădină Sunwing C+

Umbrele de grădină cu suport lateral

 
SKU: c403 Categorie: Etichetă:

Product Description

Umbrela de grădină Sunwing® C+

O utilizare ideală a zonelor în aer liber conduce la un avantaj financiar! Restauratorii știu asta foarte bine, iar umbrelele Sunwing® C+ asigură spațiu liber de lucru sub capacul pentru umbră.

Catargul fix lateral nu ia din spațiul de sub acoperiș aflat la umbră și, prin urmare, este ideal pentru afaceri tip restaurant.

Linia simplă fără baldachine accentuează caracterul modern al umbrelei Sunwing® C+. Chiar și peste mobilier , acestă umbrelă poate fi ușor de deschis și închis. Capacul coronament poate fi înlocuit și datorită tijei flexibile, poate fi întors pentru strângere .

Sunwing® C+ poate fi extinsă confortabil. Capacul parasolar poate fi reglat pe ambele fețe cu un mecanism selflocking cu manivelă și are o înclinare a tijei în trepte de la 18 ° până la 90 °. Tesatura de acoperire poate fi schimbată și este cu autoîntindere datorită capetelor de bară flexibile..

Cadre din aluminiu și oțel inoxidabil, cu rezistență la intemperii. Această umbrelă de soare întruchipează longevitatea tradițională a produselor germane. Datorită dimensiunilor sale, Sunwing® C+ este ideală pentru zone în aer liber.

Materiale de înaltă calitate, într-o gamă largă de culori contribuie la o atmosfera eleganta unica.

Dimensiuni:

Capac rotund:
ø 265 cm
ø 300 cm
ø 330 cm

Capac pătrat:
260 x 260 cm

 Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

+Toggle the Widgetbar